besparen met zonnepanelen huren

LAAT AUB JE INFO ACHTER EN WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP!

Wist je dat je zonnepanelen ook kan huren?

Profiteer onmiddellijk van een lagere energiefactuur zonder instapkost!

besparen op energiefactuur

Instant Profijt

Een lagere elektriciteitsrekening
vanaf dag 1!

bespaar geld zonder investering

Geen Investering

Hou je geld op de bank en
geen nood aan een lening.

full service zonnepanelen installatie

Full Service

Installatie, onderhoud en
reparatie inclusief!

Waarom zonne-energie kiezen?

  • Zonne-energie is een hernieuwbare en duurzame energiebron die gebruik maakt van het natuurlijke licht van de zon, waardoor het een schone en overvloedige krachtbron is.
  • Veel overheden en nutsbedrijven bieden premies en kortingen voor degenen die in zonne-energie investeren, waardoor het nog betaalbaarder wordt voor huiseigenaren en bedrijven.
  • Zonnepanelen kunnen worden geïnstalleerd op daken, in grote velden of zelfs aan de zijkant van gebouwen, waardoor het een veelzijdige optie is voor een groot aantal toepassingen.
Energy efficiency
Roof with solar panels

Energie-efficiënt wonen

  • Het invoeren van energie-efficiënte praktijken is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook een reeks bijkomende voordelen.
  • Met energiebesparende maatregelen kunt u het comfort van uw woning verhogen. Het installeren van isolatie en een warmtepomp met verwarmings- en koelfuncties zorgt ervoor dat uw huis aangenaam warm blijft in de winter en koel in de zomer.
  • Daarnaast kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen door warmteverlies te minimaliseren door goede isolatie en het gebruik van een duurzame warmtepomp voor uw woning en tapwater, zeker in combinatie met zonnepanelen. Zo’n investering kan zichzelf dubbel en dik terugverdienen, gezien de huidige energieprijzen.
  • Bovendien verhoogt het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw huis ook de waarde ervan, waardoor het aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers en dus gemakkelijker te verkopen. Energie-efficiënt wonen bevordert een schoner milieu en vermindert het onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot.
  • Overheden bieden gewoonlijk subsidies en belastingvoordelen om energie-efficiënt bouwen en renoveren aan te moedigen, hoewel de specifieke details per land verschillen.

Aarzel niet en ontdek geheel vrijblijvend hoeveel
je zou kunnen besparen op je huidige energiefactuur!

Confirm your email address

Please check your inbox and confirm your email by clicking the link.

Thank you!